Netwerkmiddag het burn-out vaccin

Het boek “Het burn-out vaccin” is het nieuwste boek van Gert Braeken, psycholoog met meer dan 30 jaar ervaring in HR-consultancy, uiteraard Type addict én lid van het eerste uur van de Type Association BeNeLux!
In de loop van de jaren heeft hij meer dan 4000 mensen gescreend, gecoacht of getraind, waardoor hij snel patronen herkent in hun functioneren en hen goed kan inschatten op hun competenties, talenten, waarden en voorkeuren.
Het boek “Het burn-out vaccin” is ontstaan vanuit een oprechte bezorgdheid om mensen met burn-out-symptomen te helpen én bedrijven de juiste preventietools in handen te geven om het welzijn op de werkvloer te verhogen. Inzichten vanuit ‘De Temperamenten’ spelen hierbij een cruciale rol.

Praktisch
Datum: woensdag 15 februari 2023
Plaats: ISVW, Dodeweg 8, 3832 RD Leusden
Tijd: Inloop van 13.30, start om 14.00
Spreker: Gert Braeken
Programma:
  • Presentatie van het boek “het burn-out vaccin” met toelichting van inzichten uit het boek en aanreiken van tools voor trainers en coaches.
  • Daarna ruimte voor vragen, boek signering en meet and greet!
  • Het boek van Gert is ter plekke te koop, betaling kan met de pin.
  • Afsluiting met borrel.
Investering:€ 35